Massage

Öka ditt allmänna välbefinnande och samla ny energi!

Du kan antingen välja att lägga tiden på att arbeta igenom specifika problemområden eller bara njuta av en avkopplande massage.

Massagebehandling - 30, 50 och 75 minuter

30 min – 50 min Del- Halvkroppsmassage
Generell massage av t.ex. överkropp, underkropp eller hela baksidan. Du väljer själv vilka områden som behandlas, har du områden med besvär och mer spänningar i kan du välja att fokusera på dessa områden enbart.

 75 min Helkroppsmassage
Rygg, nacke, säte, ben, fötter, bröst, armar och händer.Du kan själv välja vilka områden du vill ha din helkroppsbehandling på, om du vill ha extra fokus på vissa områden och därmed välja bort något annat. Däremot går det ej att få endast halvkroppsmassage under 75 minuter.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag
hos oss via ActiWay!

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är känd för sina positiva effekter och används över hela världen. Det är en djupgående massageform som genom strykningar, knådningar och tryck löser upp spänningar i muskulaturen och lämnar den mjuk och elastisk.

Massagen kan verka förebyggande och avslappnande men också behandla spända och skadade muskler, bland annat med hjälp av triggerpunktsbehandling. Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

Avslappnande massage

Vid avslappnade massage använder man sig av varsamma och lugna strykningar för att nå en djupare avslappning, känsla av välbefinnande och lindring vid smärttillstånd. Här förekommer inte knådningar och hårda tryck.

Du får igång blodcirkulationen, hjälp till muskelavspänning och kommer ner i varv.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mer kraftfull behandlingsform än den klassiskt svenska massagen. Här använder man sig av triggerpunktsbehandling, tuffare grepp och töjningar av muskulaturen. Dynamisk och statisk stretch används också ofta inom idrottsmassagen.

Fokus ligger på att behandla specifika muskler som orsakar problematik. Massagen kan också förkorta läkningsprocesser, förebygga muskulära skador och vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.

Klippkort

Hos oss kan du köpa klippkort på valfri massagebehandling

-5 tillfällen x 30 min               1700 kr              -10 tillfällen x 30 min             3400 kr
-5 tillfällen x 50 min               2500 kr              -10 tillfällen x 50 min             4950 kr

Klippkorten är personliga och giltiga ett år fr.o.m. inköpsdatum.
Klippkort går ej att köpa via Actiway. För Actiwaykunder finns friskvårdskortet, läs mer om det på vår sida hos Actiway.

Läs om våra övriga priser här

 

Kvalitet och säkerhet

Vi är kvalitetssäkrade massörer enligt kroppsterapeuternas yrkesförbund och innehar behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.


Företagsmassage

Företagsmassage är ett enkelt och effektivt sätt att bidra till friskare medarbetare, bättre arbetsmiljö och kan dessutom ses som en förmån hos de anställda.

Antingen kommer vi ut till ert företag eller så kommer de anställda till vår praktik inne i centrala Sundsvall. Vi anpassar avtalen efter företagets förutsättningar och behov.

Massage är avdragsgill i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas. Den kan även finansieras med friskvårdsbidrag.

Kontakta oss för mer information och offert.