Massage

Öka ditt allmänna välbefinnande och samla ny energi!

Du kan antingen välja att lägga tiden på att arbeta igenom specifika problemområden eller bara njuta av en avkopplande massage.

Massagebehandling - 30, 50 och 75 minuter

30 min – 50 min Del- Halvkroppsmassage
Generell massage av t.ex. överkropp, underkropp eller hela baksidan. Du väljer själv vilka områden som behandlas, har du områden med besvär och mer spänningar i kan du välja att fokusera på dessa områden enbart.

75 min Helkroppsmassage
Rygg, nacke, säte, ben, fötter, bröst, armar och händer.Du kan själv välja vilka områden du vill ha din helkroppsbehandling på, om du vill ha extra fokus på vissa områden och därmed välja bort något annat. Däremot går det ej att få endast halvkroppsmassage under 75 minuter.

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är känd för sina positiva effekter och används över hela världen. Det är en djupgående massageform som genom strykningar, knådningar och tryck löser upp spänningar i muskulaturen och lämnar den mjuk och elastisk.

Massagen kan verka förebyggande och avslappnande men också behandla spända och skadade muskler, bland annat med hjälp av triggerpunktsbehandling. Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

Avslappnande massage

Vid avslappnade massage använder man sig av varsamma och lugna strykningar för att nå en djupare avslappning, känsla av välbefinnande och lindring vid smärttillstånd. Här förekommer inte knådningar och hårda tryck.

Du får igång blodcirkulationen, hjälp till muskelavspänning och kommer ner i varv.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mer kraftfull behandlingsform än den klassiskt svenska massagen. Här använder man sig av triggerpunktsbehandling, tuffare grepp och töjningar av muskulaturen. Dynamisk och statisk stretch används också ofta inom idrottsmassagen.

Fokus ligger på att behandla specifika muskler som orsakar problematik. Massagen kan också förkorta läkningsprocesser, förebygga muskulära skador och vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en kombination av svensk klassisk massage och 5000 år gammal traditionell koppningsteknik. Koppning är en djupgående och kraftfull behandlingsmetod där man med hjälp av silikonkoppor skapar ett undertryck, vakuum, som suger upp huden i koppan. Lyftet ger ett mellanrum och separation mellan underhud, bindväv och muskler vilket ökar cirkulationen av vävnadsvätskor och blod.

I kombination med svensk klassisk massage är metoden väldigt effektiv mot muskelspänningar och muskelknutor och kan användas på hela kroppen, med undantag för ev. områden med åderbråck eller synliga blodkärl.

För vem?

Koppningsmassage är för fullt friska personer utan några medicinska besvär. Den passar dig som har spända muskler, besvär vid muskelfästen, dålig blodcirkulation, celluliter, förtätade vävnader och ärr.

Koppningen kan kännas, men den ska inte göra smärtsamt ont. Efter en behandling är det vanligt att huden kan få röd/blå rodnad och sugmärken och kännas lite öm. Det brukar lägga sig efter några dagar.

Boka tid

Du bokar in dig på våra massagebehandlingar online via vår bokningssida hos bokadirekt. https://freely.bokadirekt.se

Vi lägger löpande ut tider för ca 4 veckor framåt. Skulle det inte finnas någon tid som passar kan du höra av dig till oss så kan vi se om vi kan ordna något.

Avbokning

Avbokning sker i första hand via bokningssidan. Har du ej möjlighet att avboka på sidan kan du skicka ett meddelande/mail till oss att du behöver avboka din tid.

Observera att avbokningstiden är minst 24 timmar innan bokad tid.

Kvalitet och säkerhet

Vi är kvalitetssäkrade massörer enligt kroppsterapeuternas yrkesförbund och innehar behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.