Om Freely

Freely är ett friskvårdsföretag som erbjuder hälsofrämjande tjänster till företag och privatpersoner.

Vår utgångspunkt är att inte bara bygga hälsa för dagen utan även för morgondagen. Det är viktigt att se hälsan ur ett helhetsperspektiv och med hjälp av hälsofrämjande metoder vill vi inspirera, motivera och vägleda individer och grupper i livsstilsförändringar.

Vi på Freely


Freely drivs av Karolina Österlund, som är kvalitetssäkrad massageterapeut enligt Kroppsterapeuternas yrkesförbund, med fördjupad kunskap inom triggerpunktsbehandling, koppningsmassage och drottsmassage. Karolina är även certifierad mammamagetränare,  licensierad personlig tränare och kostrådgivare.


 

Karolina Österlund

Tel: 072-522 77 03
E-post: karolina@freely.se 

Freelys alkohol- och drogpolicy 

Missbruk av alkohol- och/eller droger hör inte ihop med friskvårdsarbete, därför tar vi på Freely avstånd från alkohol, droger och doping i all verksamhet vi bedriver. Vi accepterar inte att, såväl medarbetare som kunder, är påverkade av alkohol och/eller droger då de vistas i våra lokaler eller medverkar i våra friskvårdsaktiviteter. Vid misstanke om att alkohol- och/eller drogmissbruk föreligger förbehåller vi oss rätten att omedelbart avsluta eventuella avtal och friskvårdsaktiviteter med den berörde, samt att avvisa denne från våra lokaler.