Träning för mammor

Mammaträning - Bas

Vill du stärka upp kroppen igen efter graviditet och öka kontrollen och kontakten med din bål? Under sex veckor tränar vi tillsammans i Yogastudions fina träningslokal och varje pass är speciellt anpassade för mammor.

Vårt fokus ligger på att stärka upp kroppen inifrån och ut, bland annat genom aktiveringsövningar för den djupa magmuskulaturen och bäckenbotten. Under passen tränar vi även styrka för hela kroppen med bålen i åtanke och fokus på god teknik. Vi lägger en bra grund för fortsatt träning och för att kunna anta vardagens utmaningar.

När: 
Plats: kyrkogatan 29 
Tid: onsdagar kl 10.45 – 11.45


Mammaträning – Stark

Passar dig som känner att du återfått kontroll och aktivering av bålen, antingen genom att delta på Mammaträning bas, magcoaching eller egen träning, och nu är redo att ta nästa steg i din träning.

Under de här passen håller vi ett högre tempo och utmanar mammakroppen ytterligare. Det blir styrka, flås och funktionella övningar i en härlig blandning!

Vi tränar inomhus i Yogastudions fina träningslokal och ditt barn får gärna följa med på passet.

När: 
Plats: kyrkogatan 29
Tid: onsdagar kl 09.30 – 10.20Anmälan är Stängd.
Klicka på knappen nedan för att anmäla dig till Mamma -Bas eller Mamma -Stark.

-För att delta ska det ha gått minst 8 veckor sedan förlossning och deltagaren ska ha haft sin efterkontroll och klartecken för träning av sin barnmorska.
-Ditt barn får givetvis följa med på passet, lämpligast i barnvagn eller bredvid sin mamma. Barn i alla åldrar är välkomna, men du som förälder har ansvar för barnet och att hen inte stör gruppen.